Pamukören İlkokulu

Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak ,eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, hizmetin yürütüldüğü çevrede, eğitim , bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim – öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak , öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak , onların sosyal , kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

Başarılar: Amasya ili Mini mini hentbol Türkiye Şampiyonasında erkekler ve kızlar kategorisinde öğrencilerimiz Türkiye 6.sı olunmuştur.

Saatler: Başlangıç: 13:10 Bitiş : 18:00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezidir. Yöre, Değirmendere,Pamucak mahallelerinden okulumuza öğrencilerimiz taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2563792014

WEB - https://pamukorenio.meb.k12.tr

Adres - PAMUKÖREN MAH. MEHMET ÖZALP(PAMUKÖREN) BUL. NO: 103 KUYUCAK / AYDIN

Öğretim Şekli :Öğlenci

Yerleşim Yeri - Pamukören Mahallesi Kuyucak AYDIN

Adres - PAMUKÖREN MAH. MEHMET ÖZALP(PAMUKÖREN) BUL. NO: 103 KUYUCAK / AYDIN

Ulaşım Bir saatte bir Birlik otobüsleri kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 67 km. İlçe Merkezine 8 km. mesafededir.